Prețuri

Întreg conținutul este atent creat și selectat. Materialele grafice postate au o calitate ridicată. Verifică și exemplele.

Toate plățile se vor face prin transfer bancar, după completarea datelor și după ce ai răspuns la întrebările despre business-ul tău.

Da, cu siguranță. Nu vei semna niciun contract, poți anula oricând planul ales.

Nu, costul este fix. Dacă ești interesat și de alte servicii Markethings, însă, ne poți contacta oricând.

Începutul colaborării

Alege un plan de aici, apasă pe “Vezi detalii” și completează informațiile de acolo. Ulterior, îți vom trimite o factură ce va trebui achitată iar colaborarea noastră poate începe.

Înainte de a începe colaborarea vei răspunde la câteva întrebări pentru a fi siguri că suntem pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește business-ul tău. Nu-ți face griji, vom posta doar conținut relevant pentru compania ta.

După procesul de început, conținutul va fi pregătit pentru contul tău în maxim 5 zile lucrătoare.

Conținut

Nu, facem tot posibilul ca fiecare postare să fie foarte specifică industriei tale. Dedicăm timp să căutăm informații pentru business-ul tău, înainte de a crea conținutul.

Dacă alegi pachetul premium, vei putea modifica conținutul înainte de a fi postat. Altfel, ne poți oferi sugestii pentru viitoare postări, și ne poți acorda feedback după ce conținutul a fost postat.

Sigur, ne concentrăm pe a livra conținut în mod consecvent, cât mai calitativ, însă poți posta în continuare ce dorești pe oricare pagină social media. 

Avem o întreagă echipă de specialiști, gata să creeze conținut pentru paginile tale de social media. 

Comments are closed.